Μία ανάσα από την παραμονή του στη Super League βρίσκεται ο Πανιώνιος, καθώς στο παιχνίδι-τελικό με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη επικράτησε με 3-0, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κυανέρυθρων» ήταν ο Κολοβός, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 47′ και στο 84′, ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Γιάννου στο 71′. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο πρώτο τέρμα του «ιστορικού» ο σκόρερ ήταν σε προφανή θέση οφσάιντ.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη καλή φάση στο ματς ανήκε στον Παναιτωλικό. Στο 27΄ ο Βιγιαφάνες έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Ράφαελ ανέτρεψε τον Μπουμάλ μέσα στην περιοχή, αλλά δεν ακούστηκε ο ήχος από τη σφυρίχτρα του Μήτσιου και το ματς συνεχίστηκε!

Νέα σπουδαία ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 40΄, όταν μετά από προσπάθεια του Μαρτίνες και απόκρουση του Οικονόμου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Πανιώνιο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Κολοβός ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Παναιτωλικού, ωστόσο ο βοηθός του Μήτσιου… κοιτούσε αλλού και ο μέσος των «κυανέρυθρων» με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 παρά τις φωνές του Μάκη Χάβου, που έκανε λόγο για «δύο μέτρα οφσάιντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι τελείωσε στο 71΄. Από το τακουνάκι του Κολοβού, ο Γιάννου, που είχε μπει στο παιχνίδι πέντε λεπτά νωρίτερα, με πλασέ νίκησε τον Ράφαελ κι «έγραψε» το 2-0. Έξι λεπτά πριν το τέλος ο Κολοβός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πρόσθεσε το «κερασάκι στην τούρτα»…

Κίτρινες: Κολοβός, Μπακασέτας, Φούντας, Μητρόπουλος – Λάζαρ, Κάπελ, Μπεχαράνο

Πανιώνιος (Μ.Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Φούντας, Χατζηϊσαΐας, Κόρμπος, Κολοβός (87΄ Σιώπης), Μπουμάλ (86΄ Καθάριος), Μπακασέτας (66΄ Γιάννου)

Παναιτωλικός (Μ.Χάβος):
Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Λαζάρ, Φωτάκης (75΄ Θεοδωρίδης), Μαρτίνες (63΄ Ρουσκουγιέδα), Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μορένο (75΄ Άλβες)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης