Στο… ρελαντί έπαιξε ο Πανιώνιος κόντρα στον Εργοτέλη, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με την πρόκριση να έρχεται πιο εύκολα απ’ ό,τι μαρτυρά το φτωχό 1-0.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήθελαν να ξεμπερδεύουν από νωρίς, ωστόσο, η αμυντική προσήλωση των φιλοξενούμενων δεν τους επέτρεψε να πατήσουν περιοχή. Παρόλο που οι γηπεδούχοι διατηρούσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, η υπεροχή τους ήταν ανούσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπακασέτας, με ένα σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δερμιτζάκη.

Οι Κρητικοί των χιλίων προβλημάτων, που ταξίδεψαν στην Αθήνα με 15 ποδοσφαιριστές, παρόλο που ανέβασαν την απόδοσή τους, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Αντίθετα, ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο 2-0, ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ανσαριφάρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαϊας, Σιώπης, Καθάριος (77’ Κόρμπος), Χαλκιαδάκης (88’ Πινιώτης), Ανσαριφάρντ (72’ Καραμάνος), Μπακασέτας, Βιγιάλμπα. 

Εργοτέλης (Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Ρέντζας, Γιαλούσης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Κούρτι (46’ Γαρεφαλάκης), Αυγενικού (68’ Φουκαράκης), Μπουρσέλης, Κούτρης, Δωματάς (73’ Καμαρά), Μάνος. 

Διαιτητής: Σέζος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης