Εύκολη αποστολή χάρη και στη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι (0-3) είχε ο Πανιώνιος, ο οποίος στον 2ο αγώνα (5ος γύρος) με τον Ολυμπιακό Βόλο για το κύπελλο Ελλάδας, επικράτησε εκ νέου με 6-0 και σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Στον αγώνα της Νέας Σμύρνης οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με κεφαλιά του Δούμτσιου, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα στο 21΄ με σουτ του Τσιλούλη και στο 25΄ με αυτογκόλ του Μακρυωνίτη, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την εστία του. Στο 28΄ ο Μιλόγεβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος έφθασε στο 4-0 (54΄) με σουτ του Τσιλούλη που έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα, στο 5-0 (73΄) με κεφαλιά του Καμαρά και στο 6-0 (89΄) με κεφαλιά του Παπανικολάου. Η ομάδα του Βόλου που αγωνίζεται στην Football League δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση και φυσιολογικά την πρόκριση πήρε ο ανώτερος Πανιώνιος.

 

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Παπαγεωργίου (46΄ Μίκο), Κιάκος, Ρέτσος, Εμμανουηλίδης (68΄ Παπανικολάου), Μιλόγεβιτς, Γρίβας, Τσιλούλης (56΄ Καμαρά), Δούμτσιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Μακρυωνίτης, Μπουτζίκος, Πριόνας, Φαζός, Βοσνακίδης, Κόλα, Κλεμέντε (59΄ Σκοπελίτης), Ρόκα, Τσίτας, Κουτσιανικούλης, Δεινόπαπας (54΄ Καρακώστας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης