Σαν σίφουνας πέρασε την Τετάρτη ο Πανιώνιος από το γήπεδο της Καλαμαριάς, και με τη νίκη του με το ευρύ 4-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, «καθάρισε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ομάδα του Ανιγκό πήρε προβάδισμα νωρίς με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε στο 15ο λεπτό ο Σαμαράς, με τον Άλμπεργκ που ανέλαβε την εκτέλεση να βρίσκει δίχτυα.
Ο Απόλλων μετά το γκολ των φιλοξενούμενων ανέβασε την απόδοση του και στο 35′ σουτ του Σουντουρά εκτός περιοχής, έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Μαλέρμπ.

Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Πανιώνιος επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και στο 41′ διπλασίασε τις επιτυχίες του με κοντινό πλασέ του Σιντί Αλί, ο οποίος με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 47′, με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-3 μετά από μεταβίβαση του Τσιλούλη.

Ο Πανιώνιος στο 56′ είχε και δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Σεράφ, ενώ στο 68′ ο Άλμπεργκ σημείωσε το τέταρτο γκολ για τους «κυανέρυθρους», διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (75′ Κύρκου), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (69′ Δαλιανόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Μάλερμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Ρίβας, Τσιλούλης (69′ Σπιριντόνοβιτς), Άλμπεργκ, Ντε Ταντέο, Σιντί Αλί (69′ Μασούρας) Καμαρά (53′ Σεράφ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης