Με γκολ του Τζαβέλλα στο 87ο λεπτό ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Πανιώνιου στην Τούμπα σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Για τον «Δικέφαλο του Βορρά» άνοιξε το σκορ στο 11’ ο Μακ, ενώ ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 47’ με τον Οικονόμου.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ έλεγξε τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να πιέσει ασφυκτικά τον Πανιώνιο, ο οποίος είχε την πρώτη καλή στιγμή. Στο 8′ από τον κόρνερ του Μπουμάλ, ο Οικονόμου έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Διούδη.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ σκόραρε στην πρώτη του ευκαιρία. Μετά από ωραία ανάπτυξη ο Μακ βρήκε τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους καταγράφηκαν το σουτ του Γκολάσα στο 30’ που πέρασε άουτ, ενώ χωρίς αποτέλεσμα πέρασαν οι φάσεις με πρωταγωνιστές τους Πέλκα στο 38’ και Τζιόλη στο 44’.

Το 1-1 ήρθε γρήγορα στο δεύτερο μέρος. Στο 47′ ο Πανιώνιος κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο και ο Οικονόμου με απευθείας εκτέλεση σκόραρε και ισοφάρισε. Από το 65′ και μετά ο ΠΑΟΚ ανέβασε τον ρυθμό και απείλησε στο 71′ με τον Κάτσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ώρα περνούσε, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε τελικά να πετύχει το γκολ που του χάρισε τη νίκη. Στο 79’ ο Κωνσταντινίδης έβγαλε την κάθετη σέντρα και ο Τζαβέλλας με κεφαλιά νίκησε τον Διούδη και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 2-1 (Novasports 2)

Γκολ: 11′ Μακ. 79′ Τζαβέλλας – 47′ Οικονόμου

Κίτρινες κάρτες: Γκολάσα, Τζαβέλλας – Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Διούδης, Χαλκιαδάκης

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ):
Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ (61′ Κωνσταντινίδης), Λέοβατς, Γκολάσα (46′ Κάτσε), Τζιόλης, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας (55′ Σάμπο), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (75′ Καθάριος), Καραμάνος (54′ Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Ανσαριφάντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης