Σε νέες περιπέτειες μπαίνει ο Πανιώνιος, λίγα 24ωρα πριν από τον καθοριστικό εκτός έδρας αγώνα (23/2, 15:00) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς ο Νίκι Παπαβασιλείου αποχωρεί αιφνιδίως από τον πάγκο των «κυανέρυθρων» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γουάντι Ντέγκλα!

Ο σύλλογος της Αιγύπτου, 17ος στη βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας και μόλις έναν βαθμό πάνω από την Τάντα και τη ζώνη του υποβιβασμού, είχε τις προηγούμενες ημέρες επαφές με τον Τραϊανό Δέλλα, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του (μετά το «διαζύγιο» με τον Τάκη Γκώνια), όμως δεν κατέληξαν εντέλει σε συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως στράφηκαν στο… plan B, δηλαδή τον μέχρι σήμερα προπονητή του Πανιωνίου, ο οποίος ήταν και το περασμένο καλοκαίρι στους βασικούς στόχους της διοίκησης, αλλά είχε ήδη δώσει τα χέρια με τους Νεοσμυρνιώτες.

Η «αδυναμία» της Γουάντι Ντέγκλα στους προπονητές που εργάζονται στην Ελλάδα, «εξηγείται» στο πρόσωπο του Μάγκετ Σάμι, σημερινού μεγαλομετόχου του Εργοτέλη και εκ των ιδιοκτητών της αιγυπτιακής ομάδας, ο οποίος ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Παπαβασιλείου, αυτη τη φορά εκτός Ελλάδας. Ο Σάμι προσκάλεσε την Κυριακή (16/2) τον Κύπριο τεχνικό στο Κάιρο (απουσίασε από την προπόνηση του Πανιωνίου, επικαλούμενος προσωπικό ζήτημα) και ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια για να αναλάβει άμεσα τις τύχες της αιγυπτιακής ομάδας.

Ο Παπαβασιλείου έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Τετάρτης (19/2) χωρίς να αποχαιρετίσει τους παίκτες του «ιστορικού», ωστόσο η αποχώρησή του θεωρείται πλέον δεδομένη και μάλιστα, προγραμματίζει να πάρει μαζί του στην Αίγυπτο και τον βοηθό του Αντώνη Ιωάννου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κύπριος τεχνικός άλλωστε, δήλωνε πολύ απογοητευμένος το τελευταίο διάστημα, τόσο για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος (όλη η ομάδα είναι πολύ πίσω στις πληρωμές της), όσο και για το γεγονός πως δεν μπόρεσε η διοίκηση να εξασφαλίσει την ενημερότητά της κι έμεινε χωρίς μεταγραφές τον Ιανουάριο, παραμένοντας με ένα ρόστερ που ούτως ή άλλως είναι πολύ «φτωχό» και αποδυναμωμένο.

Πλέον ο Πανιώνιος θα πάει στον «τελικό» της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με «υπηρεσιακό» προπονητή, τον τεχνικό της Κ19, Δημήτρη Κοροπούλη. Την ίδια ώρα, η διοίκηση των «κυανέρυθρων» αναζητά διάδοχη κατάσταση για την άκρη του πάγκου, έχοντας ψηλά στη λίστα της το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης