Με παράπονα από την πλευρά των ανθρώπων του Πανιωνίου συνοδεύτηκε η ήττα αποκλεισμού της αθηναϊκής ομάδας στο Κύπελλο, κάτι που φάνηκε και στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών μετά το 4ο γκολ του ΠΑΟΚ. Στην συνέντευξη Τύπου δεν προσήλθε ο προπονητής Ακης Μάντζιος. Αντ’ αυτού προσήλθε ο βοηθός του Χωριανόπουλος Γιώργος, που μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε. «Απλά λιτά και περιεκτικά. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας, αξιαίπενη προσπάθεια, πάλεψαν στα ίσια τον ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι αξίζαμε την πρόκριση, στόχος μας πλέον το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ πολύ».

Ομως πιο υπαινικτικός ήταν ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Κόρμπος, που κάλεσε τον κ. Σκουλά, τον τέταρτο διαιτητή, αλλά και την Χρυσούλα Κουρομπίλια, να βγουν και να πουν, τι είπαν στην διάρκεια του ημιχρόνου. Είπε συγκεκριμένα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Για τον αποκλεισμό του Πανιωνίου στην παράταση: «Το είχα πει και πριν δύο ημέρες ότι θα διεκδικήσουμε την πρόκριση, το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ψυχολογία ήταν στα ύψη με το 2-2, αλλά δεν πρέπει να ησυχάζεις σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Πολλά πέρασαν από το μυαλό μας. Δεν θέλω να πω κάτι πάνω στα νεύρα μου γιατί μπορεί να τιμωρηθώ».
Για τα όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα: «Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε για ποιον λόγο να παίξουμε; Όταν η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Μανθάτη και ο διαιτητής στην αρχή δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι και στη συνέχεια γυρνάει την φάση πίσω, για ποιον λόγο να παίξουμε;»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης