Με το σκορ στο 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, για την 16η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε δύο φορές με τον Ναπολεόνι (14’, 40’), ενώ ο Πανιώνιος ισοφάρισε ισάριθμες φορές με τον Κολοβό (33’ πεν., 46’). Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε από το 32′ με δέκα παίκτες, καθώς στο 32′ ο Κοντοές υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Το παιχνίδι έκρυβε έντονες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από δύο γκολ και τελικά να προσθέτουν από ένα βαθμό στην συγκομιδή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Παπάζογλου απείλησε την εστία του Πανιώνιου με κεφαλιά, ενώ στο 9’ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μπουμάλ. Στο 11’ ο Παπάζογλου προειδοποίησε τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, ενώ στο 14’ η ομάδα του Σα Πίντο άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα ο Παπαδόπουλος δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας και ο Ναπολεόνι από κοντά άνοιξε το σκορ.

Η φάση που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα σημειώθηκε στο 32’. Ο Ιμπαγάσα τροφοδότησε κάθετα τον Μπουμάλ, ο οποίος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κοντοέ και κέρδισε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα του αντιπάλου του. Ο Κολοβός ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 39’ ο Σα Πίντο πέρασε στο ματς τον Κούρο στη θέση του Ούμπιδες, καθώς η ομάδα του αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί για δεύτερη φορά. Στο 40’ ο Στέφανο Ναπολεόνι με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 2-1 και πάγωσε τους γηπεδούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε με γρήγορο γκολ και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 46’ ο Ιμπαγάσα έδωσε ασίστ στον Κολοβό, ο οποίος με πλασέ νίκησε εκ νέου τον Γκορμπούνοφ κάνοντας το 2-2.

Ο Πανιώνιος, που έπαιξε με παίκτη παραπάνω, αύξησε την πίεσή του και λίγο έλλειψε να προηγηθεί. Στο 51’ ο Ιμπαγάσα σέντραρε από τα δεξιά και ο Γιάννου με ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα και έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Πανιώνιος – Ατρόμητος 2-2 (Novasports 2)

Γκολ: 14’ Ναπολεόνι (Ατρόμητος), 33’ πεν. Κολοβός (Πανιώνιος), 40’ Ναπολεόνι (Ατρόμητος), 46’ Κολοβός (Πανιώνιος)

Κίτρινες κάρτες:
Αγκουαζί

Κόκκινες κάρτες:
32’ Κοντοές

Πανιώνιος (Ουζουνίδης):
Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης, Αργυρόπουλος (85′ Πάνος), Τασουλής, Οικονόμου, Μητρόπουλος (80′ Φούντας), Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μπουμάλ (67′ Μασούρας), Γιάννου.

Ατρόμητος (Σα Πίντο):
Γκορμπούνοφ, Ταυλαρίδης, Νάστος, Κοντοές, Φυτανίδης, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες (39’ Κούρος), Μπρίτο (54′ Δημούτσος), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης