Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Νέα Σμύρνη, καθώς επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 68’ ο Ελ Καντουρί. Να σημειωθεί ότι το ματς στο δεύτερο ημίχρονο διεκόπη προσωρινά, καθώς οι οπαδοί του «Δικεφάλου» πέταξαν φωτοβολίδα στην εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλοι του Πανιώνιου.
Ο αγώνας ήταν ανοιχτός, με το ρυθμό να κινείται σε υψηλό επίπεδο από το ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι ήταν δραστήριοι και προσπάθησαν να βρουν χώρους στην αντεπίθεση, καθώς για άλλη μια φορά η άμυνα του «Δικέφαλου» έπαιζε ψηλά στο γήπεδο.

Ύστερα από αρκετά «μπλοκ» εκατέρωθεν στις τελικές προσπάθειες, η πρώτη αξιόλογη στιγμή καταγράφηκε στο 27ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Ελ Καντουρί αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Μανοΐλοβιτς, που επενέβη και στο 29΄, στο εκτός περιοχής σουτ του Βιεϊρίνια. Οι «κυανέρυθροι», από την πλευρά τους, φάνηκαν στο 41ο και 42ο λεπτό, όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε τα σουτ των Ντουρμισάι και Σπιριντόνοβιτς, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 59΄ ο Σπιριντόνοβιτς ταλαιπώρησε την άμυνα του ΠΑΟΚ από τα αριστερά αλλά καθυστέρησε και δεν τελείωσε καλά τη φάση, για να πάρει προβάδισμα ο «Δικέφαλος» στο 68΄. Ο Ελ Καντουρί κινήθηκε ωραία από την αριστερή πλευρά, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Μανοΐλοβιτς με αριστερό συρτό σουτ, για το 1-0.

Μια ρίψη φωτοβολίδας οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε, αλλά στο 88΄ ακυρώθηκε γκολ του Άκπομ ως οφσάιντ, ενώ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ καλυπτόταν, σε ένα σοβαρό λάθος του βοηθού.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1 (Novasports 2)

Γκολ: 68′ Ελ Καντουρί

Κίτρινες κάρτες:
Χατσερίντι, Σάκχοφ

Κόκκινες κάρτες:


Πανιώνιος:
Μανοΐλοβιτς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Καμαρά (65′ Μανθάτης), Κεϊτά, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (85′ Σίντι Αλί), Ντουρμισάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μάτος, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκας (67′ Ακπόμ), Ελ Καντουρί (80′ Λημνιός), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (85′ Ππρίγιοβιτς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης