Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 11’ ο Καραμάνος, με τους νικητές να αγωνίζονται από το 27’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπεχαράνο.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο 11ο λεπτό. Τότε ο Καραμάνος πλάσαρε από κοντά έπειτα από γύρισμα του Τιρόνε Ντελ Πίνο, ανοίγοντας το σκορ. Στο 22′ η ομάδα της Λαμίας έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μπεχαράνο γιατί χτύπησε τον Τσιλούλη. Στο 29′ ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν Κιάκος έβγαλε τον Παπανικολάου μόνο με τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος με μεγάλη επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπήκε πιο αποφασιστικά και πίεσε την άμυνα της Λαμίας, ψάχνοντας για το γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι «οχυρώθηκαν» στα μετόπισθεν άμυνα τους για να κρατήσουν μακριά τους κινδύνους και ο Πανιώνιος πίεζε για να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη πολυπρόσωπη άμυνα. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιξε με τέσσερις επιθετικούς, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – Λαμία 0-1 (Novasports 2)

Γκολ: 11′ Καραμάνος

Κίτρινες κάρτες: Αραμπούλι, Δούμτσιος – Ρόμανιτς, Ντελ Πίνο, Ασίγκμπα, Σάλιακας

Κόκκινες κάρτες: 27′ Μπεχαράνο

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κιάκος (77′ Γρίβας), Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Μασούρας, Τσιλούλης (63′ Δούμτσιος), Εμμανουηλίδης (46′ Μιλόγεβιτς), Αραμπούλι.

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (33′ Ασίγκμπα), Σκόνδρας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Ντελ Πίνο (55′ Σάλιακας), Ρόμανιτς (82′ Βύντρα), Καραμάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης