Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Πανιώνιο σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Καραμάνο στο 6’, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 41’ με τον Ντουρμισάι.

Η Λαμία κατάφερε να σκοράρει μόλις στο έκτο λεπτό και το γκολ έμελλε να κρίνει και το ματς. Ο Μπλάζιτς έκανε κάθετη για τον Επστάιν, που γύρισε στον Καραμάνο, ο οποίος πλάσαρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Ο Πανιώνιος σταδιακά κέρδισε μέτρα απείλησε στο 38’ με τον Μασούρα και στο 41’ ο Ντουρμισάι κέρδισε πέναλτι. Την ποινή ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος όμως ο Σαράνοφ έδιωξε με τα πόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο 1-1. Στο 63’ ο Ντουρμισάι δεν σημάδεψε σωστά, ενώ η Λαμία απάντησε με την ευκαιρία του Μπερτόλιο στο 76’, ο οποίος νίκησε τον Μαλέρμπ στο τετ-α-τετ αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και  στο 79’, ενώ στο 81’ ο Μπαράλες πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έδιωξε εντυπωσιακά.

Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Μπανανά να παίρνει την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, χωρίς όμως να μπορέσει να νικήσει τον Σαράνοφ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Λαμία – Πανιώνιος 1-0 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 6′ Καραμάνος

41′ έχασε πέναλτι ο Ντουρμισάι

 

Κίτρινες κάρτες: Καρυπίδης, Πίτι – Ντουρμισάι, Μασούρας, Μπανανά, Σίντι Αλί, Κόρμπος

Κόκκινες κάρτες:

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο (83′ Πίτι), Δημούτσος, Σκόνδρας (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Επστάιν (65′ Τομάς), Μπαράλες, Καραμάνος.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάλερμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Τσιλούλης (75′ Άρτσε), Μανθάτης (62′ Σίντι Αλί), Μπουμάλ, Μανιάτης, Ντουρμισάι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης