Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις (12 γκολ και δύο ασίστ) με τη φανέλα του Πανιωνίου τη φετινή σεζόν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ο λόγος για τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος πάντως σε συνέντευξή του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ιστορικό, με την προϋπόθεση ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης να βρίσκεται στη Super League και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φορ στο Novasports

Μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού θεωρείς ότι ο Πανιώνιος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του ή πιστεύεις ότι χρειάζεται ακόμα επιπλέον βαθμούς;

«Είναι σίγουρα ένα θετικό βήμα προς την παραμονή. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια. Αρχικά με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Θέλουμε να πάρουμε και εκεί ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα τα πάντα είναι πιθανά να συμβούν. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα ότι σωθήκαμε και ότι δεν κινδυνεύουμε πλέον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφάτως διεθνής… Στην αποστολή του αγώνα με την Ουγγαρία, δεν αγωνίστηκες όμως θα ήθελα να μας πεις πως το έζησες όλο αυτό, καθότι ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για σένα…

«Σίγουρα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Ήταν και δικό μου όνειρο. Ακόμα περισσότερο γιατί ήμουν και μεγάλωσα στην Αυστραλία. Εκεί, είναι ακόμα πιο παθιασμένοι με την Εθνική ομάδα. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα και για τους γονείς μου που μένουν εκεί».

Το συμβόλαιό σου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Πολλά έχουν ακουστεί, ότι έχεις υπογράψει σε άλλη ομάδα, ότι σε θέλουν άλλες ομάδες… Ποια είναι η αλήθεια;

«Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα παίκτης του Πανιωνίου και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Από τη στιγμή που θα σωθεί η ομάδα και θα τελειώσει το πρωτάθλημα θα μιλήσουμε και για αυτό. Όλα είναι πιθανά. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή».

Δηλαδή, είναι ακόμα πιθανή και η παραμονή σου στον Πανιώνιο;

«Ναι… Πιστεύω πως είναι ακόμα και η παραμονή μου στον Πανιώνιο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης