Η ΑΕΛ επικράτησε 2-0 του Πανιώνιου σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League. Στο 17’ ο Φατιόν άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 38’ ο Ουάρντα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε από το 28’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Οικονομίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΛ ευτύχησε να «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Στο 16΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπαγεωργίου και ο διαιτητής Γκορτσιλάς υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών». Ο Φατιόν ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στους Θεσσαλούς (1-0).

Στο 28΄ ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Οικονομίδης είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Φατιόν, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η ΑΕΛ εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική υπεροχή της και διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Καρανίκας έβγαλε τη σέντρα και ο Ουάρντα με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0.

Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι κι έτσι η ΑΕΛ πανηγύρισε τη νίκη, την οποία είχε «γευθεί» για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα στις 30 Νοεμβρίου κόντρα στον Βόλο για τη 12η ημέρα (2-1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΛ – Πανιώνιος 2-0 (Novasports 1)

Γκολ: 17′ πεν. Φατιόν, 38′ Ουάρντα

Κίτρινες κάρτες: Ουάρντα, Μπούστος, Φατιόν, Στάνκοβιτς, Μόρας – Σταυρόπουλος

Κόκκινες κάρτες: 28′ Οικονομίδης

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (70′ Σετσέροβιτς), Μπούστος (75′ Φιλίποβιτς), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (85′ Μπάλλας), Ουάρντα, Ντάουντα.

Πανιώνιος: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (66′ Εμμανουηλίδης), Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μασούρας, Οικονομίδης, Τσιλούλης (56′ Σαραμαντάς), Γρίβας (55′ Παπανικολάου), Αραμπούλι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης