O Πανιώνιος πέτυχε σημαντική νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Super League, ωστόσο σύμφωνα με τον Βασίλη Μητρόπουλο η ομάδα του θα έπρεπε να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ.

«Ξέραμε ότι δεν μας φτάνει η ισοπαλία. Ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη. Αδικούμαστε από το σκορ του αποτελέσματος. Έπρεπε να είναι πιο μεγάλη και εύκολη η νίκη. Παρόλα αυτά δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι για μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μας είπε και ο προπονητής στα αποδυτήρια, και να το χάναμε το σημερινό παιχνίδι, θα ήταν περήφανος για μας. Έτσι είμαι κι εγώ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, επειδή κάναμε μια πολύ μεγάλη εμφάνιση και πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη που για μένα ήταν εξάποντη» ανέφερε αρχικά ο μέσος των «κυανέρυθρων» μιλώντας στον Sport24 radio 103,3.

Εν συνεχεία ο Έλληνας άσος επισήμανε: «Από την αρχή της σεζόν ο κύριος Τερεζόπουλος είχε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα σε ότι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και το να κάνουμε φάσεις. Ο κύριος Ουζουνίδης κράτησε τα καλά στοιχεία και προσπάθησε να διορθώσει κάποια πράγματα στην αμυντική λειτουργία. Υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα με 10 Έλληνες παίκτες και μάλιστα κάτω των 24 ετών. Είναι ένα φαινόμενο που τιμά όλη την Ελλάδα και αποτελεί παράδειγμα προς όλους. Να μην φέρνουν 10, 11 και 12 ξένους και να παίζει μόνο ένας Έλληνας ως δεξί ή αριστερό μπακ. Ο Πανιώνιος δίνει το παράδειγμα και γι’ αυτό θα συνεχίσει να τροφοδοτεί όλες τις μεγάλες ομάδες».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης