Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39’ με τον Σανιά, όμως η ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε με τα τέρματα των Μουνίθ (55’) και Μάντζη (66’). Το 2-2 σημείωσε ο Αριγίμπι στο 68’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γέντρισεκ στο 78’. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 64’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιέστεντ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα και να κυνηγάνε το γκολ. Στο 11′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τους Ντάλσιο και Νταχάρ να αποτυγχάνουν να σκοράρουν. Δύο λεπτά αργότερα ο Βόλος έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ζοάο αστόχησε σε τετ α τετ. Στο 39′ ήρθε το γκολ για τον Παναιτωλικό. Ο Σανιά με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 55′ ο Μουνίθ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 1-1 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Στο 64′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σιέστεντ. Η αριθμητική υπεροχή στοίχισε στην ομάδα του Χάβου και δύο λεπτά αργότερα ο Βόλος «γύρισε» το παιχνίδι. Μετά από κόρνερ ο Μάντζης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων κι έκανε το 2-1.

Η απάντηση του Παναιτωλικού ήταν άμεση. Στο 68′ ο Αριγίμπι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κετέληξε στα δίχτυα για το 2-2. Στο 78′ οι νεοφώτιστοι σημείωσαν το τρίτο και νικητήριο γκολ. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, ο Γιαννακόπουλος δεν απομάκρυνε σωστά, ο Ζοάο έπιασε την κεφαλιά και ο Γέντρισεκ με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 3-2. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και ο Βόλος πήρε την σπουδαία νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βόλος – Παναιτωλικός 3-2 (Novasports 1)

Γκολ: 39′ Σανιά (Παναιτωλικός), 55′ Μουνίθ (Βόλος), 66′ Μάντζης (Βόλος), 68′ Αριγίμπι (Παναιτωλικός), 78′ Γέντρισεκ (Βόλος)

Κίτρινες κάρτες: Τσοκάνης, Μουνίθ, Μάντζης, Μελίσσας – Σίεστεντ, Λουσέρο, Γιοβάνοβιτς

Κόκκινες κάρτες: 64′ Σιέστεντ

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (46′ Μάντζης), Τόρες (71′ Μαξ), Μουνίθ, Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Σίεστεντ, Λουσέρο (46′ Μπάλμπι), Ντάλσιο (82′ Ζοάν), Ντίας, Μιμίτο (67′ Τσιγγάρας), Σανιά, Ταχάρ, Αριγίμπι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης