Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη στο «Γεώργιος Καμάρας» από τον Παναιτωλικό με 1-0 για την 26η αγωνιστική της Super League, την τελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς χάρη σε τέρμα του Σλίβκα στο 63΄ σε ένα ματς που είχε αρκετές καλές φάσεις και δυναμική. Πλέον οι δύο ομάδες μπαίνουν στα play out, όπου θέλουν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις, με τον Απόλλωνα βέβαια σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ενώ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομάδες είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Απόλλωνας με τους Μπεντινέλι στο 10΄, Τσιλούλη στο 33΄και Ντάουντα στο 38΄ και ο Παναιτωλικός με τον Μάζουρεκ στο 26΄και Ντάλσιο στο 27΄.

Η τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου ήταν για τον Απόλλωνα και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπεντινέλι η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μελίσσα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναιτωλκικός μπήκε πιο επιθετικά και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις. Στο 48΄ εκτέλεση φάλουλ του Μάζουρεκ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βέρχουλστ, ενώ στο 55΄ και στο 56΄ ο Ματσόλα δεν κατάφερε να σκοράρει από καλές θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Απόλλωνας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 63΄με τον Σλίβκα, ο οποίος μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Μπεντινέλι πλάσαρε σωστά από το ύψος του πέναλτι.

Ο Παναιτωλκικός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, κι έχασε κάποιες ευκαιρίες, όπως στο 70΄με τον Μάζουρεκ που δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε από καλή θέση, αλλά και στο 90΄ με δυνατό σουτ του Ντίας από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Βέρχουλστ.

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 1-0 (Novasports EXTRA3)

Γκολ: 64′ Σλίβκα

 

Κίτρινες κάρτες: Μπαξεβανίδης – Βάντερσον

Κόκκινες κάρτες:

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα (85′ Κάλισιρ), Κολ, Μπεντινέλι (85′ Τσαμπούρης), Τσιλούλης, Ντάουντα (78′ Ιωαννίδης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Τσιγγάρας, Κωνσταντόπουλος (76′ Ταχάρ), Βάντερσον, Περέιρα, Εντινγκά, Ντίας, Ντάλσιο, Μάζουρεκ (76′ Γιάκολις), Καρέλης, Ματσόλα (76′ Βέργος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης