Στη Super League θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Παναιτωλικός, καθώς με τη νίκη του με 1-0 επί του Βόλου στο Αγρίνιο, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, εξασφάλισε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το συγκρότημα του Χάβου ήταν αυτό που πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια χαμογελώντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βόλος άγγιξε το 1-0 στο 2΄ με τον Μήτογλου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Μαξ, «έπιασε» την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φερνάντες.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί, αλλά στο 31΄ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν μοιραίο λάθος της άμυνας του Βόλου, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Μπαΐροβιτς βρήκε με σέντρα τον Ντουάρτε, ο οποίος με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ, το οποίο έμεινε αμετάβλητο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίχως εκπλήξεις και φάσεις κύλησε η επανάληψη, με μοναδική εξαίρεση το γκολ του Κυζιρίδη στο 79΄, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ και δεν επέτρεψε στον Βόλο να ισοφαρίσει σε 1-1.

 

Κίτρινες: Ντουάρτε, Ταχάρ – Ζοάο, Κορέλας

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Χεσούς Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ (79΄ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (79΄ Μπελεβώνης), Ντάλσιο, Αριγίμπι (61΄ Μουνιέ), Ρόσα (61΄ Αλβάρες), Μπαΐροβιτς (89΄ Καββαδίας).

Βόλος ΝΠΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος (69΄ Κορέλας), Μήτογλου, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης (90΄ Μπάλλας), Μουνίθ, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ (55΄ Ζοάο).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης