Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ σημείωσαν οι Ανσαριφάρντ (64’) και Καραμάνος (70’), ενώ η ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε από το 52’ με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρουσκουγιέδα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανέβηκε στους 34 βαθμούς και βρίσκεται μέσα στη ζώνη των πλέι οφ, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε έβδομος με 26.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός αιφνιδίασε τον Πανιώνιο και αφού εξουδετέρωσε την άμυνα των γηπεδούχων έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 15’ ο Κάπελ από δεξιά μπήκε στην περιοχή και έκανε το παράλληλο γύρισμα, όμως ο Μαρκόφσκι μπροστά από κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Πανιώνιος απάντησε στο 37’ με τον Μασούρα να πασάρει στον Μπακασέτα και τον τελευταίο να μην μπορεί να νικήσει με πλασέ τον Κυριακίδη.

Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα καταγράφηκε στο 52’. Ο Ρουσκουγιέδα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπαργκάν και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, καθώς στο πρώτο μέρος είχε «κιτρινιστεί» για… θέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κυανέρυθροι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 64′ άνοιξαν το σκορ. Ο Ανσαριφάρντ, που πέρασε στο γήπεδο τέσσερα λεπτά νωρίτερα, πήρε την μπαλιά από τον Μπακασέτα και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κυριακίδη ανοίγοντας το σκορ. Στο 70’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ο Τασουλής σέντραρε και ο Καραμάνος με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 2-0 (Novasports 1)

Γκολ: 64′ Ανσαριφάρντ, 70′ Καραμάνος

Κίτρινες κάρτες:
Μπακασέτας, Καραμάνος, Οικονόμου – Ρουσκουγέδα, Καπέλ

Κόκκινες κάρτες:
52′ Ρουσκουγιέδα

Πανιώνιος:
Διούδης, Τασουλής, Κόρμπος, Οικονόμου, Τζανδάρης, Σιώπης, Μπακασέτας (85′ Καθάριος), Β. Βλάχος, Καραμάνος, Μασούρας (80′ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (60′ Ανσαριφάρντ).

Παναιτωλικός:
Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Πάουλο, Ρουσκουγέδα, Ουάρντα, Κλέσιο (66′ Κουτρομάνος), Κάπελ (81′ Μουνιός), Μαρκόφσκι (76′ Βασιλείου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης