Με σκορ 3-0 επικράτησε ο ΠΑΟΚ του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Αθανασιάδης (22’, 39’) και Κοροβέσης (69’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο παρουσιάστηκε πιο ορεξάτος με διάθεση να δημιουργήσει και να αποδόσει καλό ποδόσφαιρο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απείλησε τους γηπεδούχους και ανταμίφθηκε στο 22’ για την επιθετικότητά του.

Ο Αθανασιάδης από κοντά μετά από γύρισμα του Βίτορ πλάσαρε σε κενή εστία και έγραψε το 1-0, ενώ από μία νέα δημιουργία του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ στο 39’ ο Αθανασιάδης βγήκε απέναντι από τον Κυριακίδη και με σουτ από πλάγια θέση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου έντονη βροχόπτωση και χαλάζι ταλαιπώρησαν τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να εξελιχθεί σε πόλο. Στο 68’ ο Μουνιός από θέση βολής σημάδεψε το δοκάρι, ενώ για τον ΠΑΟΚ ο Κοροβέσης στο επόμενο λεπτό με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το πρώτο τέρμα του στο πρωτάθλημα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-3 (Novasports 1)

Γκολ: 22′, 39′ Αθανασιάδης, 69′ Κοροβέσης

Κίτρινες κάρτες:
Ουάρντα, Χαντακιάς, Μάκος – Κίτσιου

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης):
Κυριακίδης, Κέβιν (75′ Βασιλείου), Κούσας, Μάκος, Μύγας, Πάουλο, Φερέιρα (46′ Χαντακιάς), Κλέσιο, Ουάρντα (80′ Ρουμπουλάκου), Μουνιός, Μαρκόβσκι.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ (85′ Μαλεζάς), Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης, Μυστακίδης (90′ Δημητριάδης), Πέλκας (59′ Κοροβέσης), Αθανασιάδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης