Kάνοντας ένα ονειρικό β’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τέσσερα γκολ, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας την Κυριακή από το Αγρίνιο, συντρίβοντας με 5-0 τον Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική της Super League.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τους Πειραιώτες, καθώς μόλις στο 9′ άνοιξαν το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Μασούρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 50ο λεπτό ο Χασάν διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του Μαρτίνς, ενώ το 3-0 έγινε με κεφαλιά του Γκιγιέρμε στο 61′.

Ο Καμαρά στο 70′ προσέθεσε και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ του Ολυμπιακού, με τον Ομάρ να σκοράρει κι αυτός με δυνατό σουτ στο 78′, κάνοντας το 5-0 για τους «ερυθρόλευκους».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Μάζουρεκ έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σα.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Μαρτίνς πήρε το προβάδισμα, με τον Μασούρα να στέλνει με κοντινή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη, φτάνοντας φέτος τα 10 τέρματα στο πρωτάθλημα με Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο, είχαν τον έλεγχο του αγώνα κι έχασαν και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο 25΄, από κεφαλιά χωρίς πίεση του Φορτούνη η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 44΄, σουτ του Ποντένσε έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κυριακίδης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο β΄ μέρος, με στόχο να «καθαρίσει» το παιχνίδι και τα κατάφερε σημειώνοντας τέσσερα ακόμη τέρματα.

Στο 50΄ από κάθετη μεταβίβαση του Φορτούνη στην άμυνα του Παναιτωλικού, ο Χασάν πλάσαρε ιδανικά με το δεξί τον τερματοφύλακα Κυριακίδη και σημείωσε το ένατο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Στο 62΄ ακολούθησε και τρίτο τέρμα από τους φιλοξενούμενους, όταν και πάλι από σέντρα του Φορτούνη, ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-4 έκανε ο Καμαρά από κοντά στο 70΄, έπειτα από απόκρουση του Κυριακίδη σε κεφαλιά του Ντίας, ενώ στο 78΄ ο Ελαμπντελαουί με δυνατό σουτ νίκησε με τη σειρά του τον γκολίπερ των γηπεδούχων, που βρήκε την μπάλα με τα χέρια, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Οι Αγρινιώτες απείλησαν στο 81΄ με τον Μπαΐροβιτς, ωστόσο το πλασέ του έδιωξε ο Σα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Κίτρινες: Μαρινάκης

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης (38΄ Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο (53΄ Μπαΐροβιτς), Μανά, Ντίας (69΄ Ντουάρτε), Μάζουρεκ.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (66΄ Καμαρά), Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας (60΄ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (70΄ Σολδάνο).

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης