Οργισμένη ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία στο παιχνίδι του με τον Πανιώνιο εξέδωσε την Κυριακή η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Η μη υπόδειξη του (καταφανέστατου) οφσάιντ, στη φάση στην οποία οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ηττημένων, που κάνουν λόγο για κάποιους που «… κάνουν ό,τι μπορούν να διατηρήσουν ζωντανό ένα σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο ποδόσφαιρο» και που «… συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ξεδιάντροπα, δίχως ίχνος αξιοπρέπειας, δίχως ενοχές και εν τέλει δίχως καμία ηθική αναστολή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας χρόνια τώρα παλεύει για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και πληρώνει το κόστος. Για τον ίδιο στόχο θα συνεχίζει να παλεύει, όχι στα λόγια, αλλά με σταθερή, σαφή και αδιαπραγμάτευτη στάση. Είναι εμφανές ότι κάποιοι κάνουν ό,τι μπορούν να διατηρήσουν ζωντανό ένα σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο ποδόσφαιρο που όλη η κοινωνία του γυρίζει την πλάτη.

Συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ξεδιάντροπα, δίχως ίχνος αξιοπρέπειας, δίχως ενοχές και εν τέλει δίχως καμία ηθική αναστολή. Σφυρίζουν αδιάφορα και χωρίς κανένα φραγμό, ενεργούν ως ανεξέλεγκτοι τιμωροί και υπηρέτες συμφερόντων. Αν και γνωρίζουν ότι τελειώνει ο χρόνος τους!

Μας θυμώνει το γεγονός ότι εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν καταργώντας κάθε έννοια δικαίου, κάνοντας καθημερινά το ποδόσφαιρό μας όλο και πιο αναξιόπιστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός υπερασπίζεται το δικαίωμά του να διεκδικεί ό,τι μπορεί με την αγωνιστική του απόδοση και μόνο. Αν αυτή αρκεί να του δώσει κάτι, έχει καλώς. Δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Όμως, κανείς δεν νομιμοποιείται να του το στερήσει ετσιθελικά.

Καλή ανάσταση…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης