Ενισχυμένος με τον Αντονί Μουνιέ θα εμφανιστεί ο Παναιτωλικός στην αυριανή (22/1, 15:00) αναμέτρησή του με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί στη Λάρισα, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή από τον Μάκη Χάβο και αναμένεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση με την κυανοκίτρινη φανέλα, έστω και ως αλλαγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, από την ομάδα του Αγρινίου θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Ταχάρ, οι τραυματίες Αριγίμπι, Λουσέρο, Λιάβας, Καββαδίας, Γιαννιώτης και ο άρρωστος Μαλής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κνετ, Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ρόσα, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μουνιέ, Κέβιν, Ντάουντα, Τζανακάκης, Παρράς, Τσιγγάρας, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε σήμερα (21/1) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Πιερ Σανιά και τον Ζοάν Ρομάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός συμμετείχε σε 18 αγώνες πρωταθλήματος, σημειώνοντας ένα γκολ, ενώ ο Ισπανός επιθετικός αποχωρεί έχοντας καταγράψει μόλις 7 συμμετοχές.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης