Με νέο πρόσωπο τον νεοαποκτηθέντα Νίκολα Στάιτς, αλλά και με σημαντικές απουσίες, θα μεταβεί ο Παναιτωλικός στο Βόλο, για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League με την τοπική ομάδα (28/1, 19:30, Cosmote Sport 1).

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα, Γιάννη Ανέστη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, τους επίσης τραυματίες Μπάλαν και Αποστολάκη, καθώς και τον Μλάντεν, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ονόματα αυτά συμπληρώνουν το απουσιολόγιο, όπου παραμένουν… εγγεγραμμένοι οι χειρουργημένοι Μπακάκης και Νταγκό, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Βαρόνε, που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν τις προσεχείς ημέρες από την ομάδα του Αγρινίου.

Στη διάθεση του Αναστασίου για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό βρίσκονται οι Χουχούμης, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης