Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση για την πρεμιέρα στη Super League ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους με πέναλτι ο Μάζουρεκ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ενώ για την ομάδα της Κρήτης ισοφάρισε στο 60’ ο Νέιρα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι είχαν αρχικά τον έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, με τον Φιγκεϊρέδο στο 5΄ και τον Ναμπί στο 21΄, όμως και τις δύο φορές ο Κνετ αντέδρασε σωστά. Σταδιακά, ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, όταν ο διαιτητής Σκουλάς, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Βούρου. Ο Μάζουρεκ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έστειλε τους Αγρινιώτες με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ο ΟΦΗ δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάση, όμως στο 60΄ η εξαιρετική συνεργασία του νεοεισελθόντος Νέιρα με τους Βαζ και Φιγκεϊρέδο, έδωσε την ευκαιρία στον πρώτο να ισοφαρίσει με ωραίο πλασέ. Στο υπόλοιπο διάστημα οι Κρήτες προσπάθησαν, αλλά δεν βρήκαν διαδρόμους προς την εστία του Κνετ και περιορίστηκαν στον ένα βαθμό.

Να σημειωθεί ότι, ενόψει και του ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο ΟΦΗ έχασε τον Ρικάρντο Βαζ, που αποχώρησε τραυματίας. Μάλιστα, ο Πορτογάλος μέσος ξέσπασε στον πάγκο, δείχνοντας την απογοήτευσή του για την ατυχία που του «χτύπησε την πόρτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 45’+5 πεν. Μάζουρεκ (Παναιτωλικός), 60′ Νέιρα (ΟΦΗ)

Κίτρινες κάρτες: Στάικος, Φιγκεϊρέδο, Βούρος, Νέιρα, Μαρινάκης – Ντάλσιο

Κόκκινες κάρτες:

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος (75′ Ουές), Κοροβέσης, Γιαννούλης, Βαζ (79′ Γρίβας), Στάικος, Σακόρ (53′ Νέιρα), Ναμπί (53′ Μεγιάδο), Φιγκεϊρέδο (74′ Γκαργκαλατζίδης), Σαρδινέρο.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (73′ Ντουάρτε), Βάντερσον, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τσιγγάρας (87′ Ταχάρ), Ντάλσιο, Μάζουρεκ (86′ Μεντόσα), Ντίας, Ματσόλα (81′ Βέργος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης