Διευκρινίσεις για την πρόταση που κατέθεσε, όπως και ο Γιάννης Αλαφούζος, να διακοπεί το πρωτάθλημα έδωσε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metrosport».

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου υπογράμμισε ότι «είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι εξαντλήσαμε τα περιθώρια. Η ημερομηνία της 24ης Απριλίου τέθηκε και για να είμαστε μέσα στα όρια πριν τις 30 Απριλίου. Υπάρχουν και άλλα πολλά θέματα που τρέχουν όπως η αδειοδότηση», ενώ πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέχρι τότε θα έχουμε μια ενημέρωση από την εξαμελή επιτροπή που συστάθηκε και κάποια δεδομένα που θα στηριχθούμε για να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δεν βάζω το θέμα της διακοπής για να γλιτώσουμε ως Παναιτωλικός τον υποβιβασμό.

Δεν πιστεύω, έτσι κι αλλιώς, ότι υπάρχει θέμα υποβιβασμού για την ομάδα μας. Είναι θέμα υγείας, θέμα ποδοσφαιριστών που όταν επανέλθουν δεν θα είναι στο επίπεδο που ήταν πριν. Είναι και το θέμα των συμβολαίων που ολοκληρώνονται στα τέλη Ιουνίου».

Αναφορικά με τη θέση νομικού Ανδρέα Ανδρέα Μαλάτου ότι αν υπάρξει διακοπή δεν πρέπει να ανακηρυχθεί πρωταθλητής, ο έμπειρος παράγοντας επισήμανε ότι «αυτό δεν με αφορά άμεσα. Ας το λύσουν μεταξύ τους οι μεγάλοι. Ας λάβουν μια απόφαση και ας τη θέσουν προς έγκριση σε ΕΠΟ και UEFA».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα σημαντικό θέμα είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Η ελληνική Λίγκα βρέθηκε απροετοίμαστη και τώρα αναζητεί τρόπο για περικοπές. «Βάσει συμβολαίων είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε τους παίκτες. Η δική μας πρόταση ήταν να καταλήξουμε ως Λίγκα σε μια πρόταση σε ΕΠΟ, UEFA και παίκτες προκειμένου να βρεθεί μια λύση, η οποία θα είναι βολική και για εμάς. Υπάρχει ένα δεδομένο, πως οι παίκτες έπαιξαν ως τα τέλη Φεβρουαρίου. Μένουν λοιπόν τέσσερις μήνες απραξίας. Πρέπει να βρεθεί μια λύση πάνω σε αυτό. Με το διάλογο μπορούμε τη βρούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης