Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η κλήρωση της σειράς των αγώνων μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στη Superleague, ανάμεσα στην ομάδα που κατέλαβε τη 13η θέση στο οικείο πρωτάθλημα (Παναιτωλικός) και σ΄ αυτή που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 2 (Ξάνθη), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαΐου, στις 17:00 το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΠΟ, παρουσία ενός εκπροσώπου από κάθε σύλλογο.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει προηγουμένως η διοργανώτρια αρχή της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας να έχει επικυρώσει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, κάτι που πρόκειται να συμβεί αύριο (22/5, 12:30), καθώς η Super League έχει προγραμματίσει Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απομένει όμως να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη, μετά το χθεσινό εξώδικο της ΠΑΕ ΑΕΛ να μην επικυρώσει ακόμη τη βαθμολογία ή να το πράξει μερικώς και συγκεκριμένα από τις θέσεις των ομάδων από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάνω, επειδή εκκρεμεί η καταγγελία της εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι «βυσσινί» ισχυρίζονται τους πως ο σύλλογος της Ηπείρου έχει προβεί σε παράνομη κι εκτός κανονισμών μεταβίβαση του 51% των μετοχών της. Αν η βαθμολογία επικυρωθεί, η ΑΕΛ προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και θα εγείρει αξιώσεις εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης