Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League, καθώς επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στο Αγρίνιο σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική. Σκόρερ χρίστηκε ο Βλαντ Μοράρ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 23ο και το 58ο λεπτό. Για τον ΟΦΗ μείωσε με αυτογκόλ στο 88’ ο Έρικσον.
Ύστερα από ένα «στείρο» πρώτο εικοσάλεπτο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό. Ο Μαρινάκης έκανε την κούρσα από δεξιά και γύρισε την μπάλα, με τον Μοράρ να «γράφει» το 1-0 με δεξί πλασέ, στην πρώτη επίθεση που οι παίκτες του Δέλλα έπαιξαν γρήγορα.

Οι Κρήτες διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του Ρουμάνου, όμως το γκολ μέτρησε. Το παιχνίδι έγινε σκληρό στη συνέχεια, με τον Γρατσάνη να δείχνει 7 κίτρινες (!) μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο 40ό λεπτό ο άρχων της αναμέτρησης απέβαλε τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο από τον πάγκο του ΟΦΗ για διαμαρτυρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν εκνευρισμένοι, ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και τελικά ο Μοράρ διπλασίασε για τους Αγρινιώτες στο 58΄, όταν πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Στρέζου, σε φάουλ του Έρικσον. Οι Ηρακλειώτες έκαναν την πρώτη τελική τους στο 62΄, όταν ένα αξιόλογο σουτ του Μεγιάδο έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Κυριακίδη.

Ο ΟΦΗ μείωσε στο 88ο λεπτό, από… «φίλια πυρά» των γηπεδούχων, καθώς σε γύρισμα από δεξιά ο Έρικσον, με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-1 (ΕΡΤ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Γκολ: 23’, 58’ Μοράρ (Παναιτωλικός), 88’ αυτ. Έρικσον
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-0 (23′ Μοράρ)

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-0 (58′ Μοράρ)
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-1 (88′ αυτ. Έρικσον)


Κίτρινες κάρτες:
Μιχάι, Άργκους, Μοράρ, Ρότσα, Χαντάκιας – Μεγιάδο, Ποτυορίδης, Μπολάκης, Βουό, Νέιρα, Ντίνας

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός:
Κυριακίδης, Έρικσον, Μανά (81’ Ρότσα), Μάζουρεκ (86’ Χαντάκιας), Ντίας, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Άργκους, Μπαρμπόσα (66’ Λιάβας).

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος (29’ Παπαστεριανός), Κουτσιανικούλης (75’ Αραβίδης), Βουό, Πλατέλλας (61’ Ντίνας), Κυριακίδης, Παπάζογλου, Μεγιάδο, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης