Ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης 1-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής με πέναλτι του Μπαΐροβιτς στο 31ο λεπτό και εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και επέβαλαν το παιχνίδι τους απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη «Ελαφρά Ταξιαρχία». Οι παίκτες του Δέλλα είχαν μια απίθανη χαμένη ευκαιρία στο 27΄, όταν ο Χουάντερσον έκανε λάθος βρίσκοντας τον Ντίας, αυτός έστρωσε στον Γκούγκα αλλά εκείνος από το ύψος του πέναλτι και ουσιαστικά σε άδεια εστία αστόχησε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντουάρτε από τον Κοντοέ και ο Μπαΐροβιτς άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα. Το 0-1 έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων που είχαν όρεξη, ήθελαν, αλλά τους έλειπε η ποιότητα για να τα καταφέρουν.

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 0-1 (ΕΡΤ Play1)

Γκολ: 31′ πεν. Μπαΐροβιτς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Κίτρινες κάρτες: Ναζλίδης, Αγροδήμος – Ντουάρτε, Ντίας, Τσιγγάρας

Κόκκινες κάρτες:

Απόλλων: Χουάντερσον, Βαφέας, Κοντοές, Ναδάλες, Ρώσση (73′ Βάρκας), Στάθης (84′ Οικονομόπουλος), Αγρόδημος, Μπεντινέλι, Ντούρσο, Ελ Χέλβε (46′ Ντεφεντερίκο), Ναζλίδης.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαλής, Αμαράλ (73′ Πάουλο), Λουσέρο, Ντίας, Γκούγκα (90′ Μπελεβώνης), Μπαΐροβιτς (81′ Πάρρας), Ντουάρτε, Μιχάι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης