Ο Άρης πρόσθεσε τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του, καθώς επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι «κίτρινοι» σκόραραν με δύο εύστοχα πέναλτι από τους Μπρούνο Γκάμα (26’) και Ιντέγε (32’), ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 60’ λόγω αποβολής του Μοράρ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν… φουριόζοι στο ματς. Μάλιστα, μόλις στο 5′ ο Νικολά Ντιγκινί σκόραρε, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Γιάννης Φετφατζίδης που είχε δώσει την πάσα στον Γάλλο επιθετικό. Εν τέλει, ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 27′. Ο Μπρούνο Γκάμα «γκρεμίστηκε» στην περιοχή από δυο αντιπάλους του, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Πορτογάλος ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φίλων του Άρη, ήρθε και δεύτερο πέναλτι. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Χόρχε Ντίας, με τον Ιντέγε Μπράουν να αναλαμβάνει αυτή τη φορά την εκτέλεση για το 2-0 στο 32′!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στάθηκαν, όμως, άτυχοι, καθώς η κεφαλιά του Ζοάν Μαρσιάλ στο 52′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο η αποβολή του Βλαντ Μοράρ με τη συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα – έσπρωξε τον Φραν Βέλεθ – ουσιαστικά έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Που θα μπορούσε να φτάσει και σε τρίτο γκολ αν Ιντέγε και Λερίν Ντουάρτε ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια στα τελευταία λεπτά ενώ το γκολ του νεοεισελθόντα Αντμίρ Μπαΐροβιτς στις καθυστερήσεις, ακυρώθηκε – κι αυτό – ως οφσάιντ.  

Άρης – Παναιτωλικός 2-0 (Novasports 2)

Γκολ: 26′ πεν. Γκάμα, 32′ πεν. Ιντέγε

Κίτρινες κάρτες: Σάσα, Κόρχουτ, Ιντέγε, Ντουάρτε – Ντίας, Μοράρ

Κόκκινες κάρτες: 60′ Μοράρ

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Σάσα (67′ Μπα), Ματίγια, Ντιγκινί (67′ Ντουάρτε), Φετφατζίδης, Γκάμα (78′ Τόνσο), Ιντέγε.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίενστεντ, Ταχάρ (73′ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Τσιγγάρας (46′ Μιμίτο), Ντίας (80′ Μπαΐροβιτς), Μοράρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης