Στη σημασία της νίκης επί του Βόλου και στην ψυχολογική ώθηση που θα δώσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού το εμφατικό 5-1 επί της θεσσαλικής ομάδας, ενόψει του κυριακάτικου (03/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στάθηκε ο Ματέους Βιτάλ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πήραμε μία σημαντική νίκη, μέσα από ένα πολύ καλό παιχνίδι, μετά από μία εβδομάδα που όντως ήταν δύσκολη λόγω των αποτελεσμάτων που είχαμε. Θέλαμε να νικήσουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και νομίζω πήγαμε πολύ καλά και η ομάδα θα αρχίσει να πηγαίνει πιο ψηλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι ήταν ωστόσο, αυτό που άλλαξε σε αυτό το ματς κι έφτασε ο Παναθηναϊκός σε μία τόσο πειστική νίκη; «Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν στην ένταση, το πρέσινγκ που εφαρμόσαμε πολύ ψηλά. Και μετά έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε η ομάδα για να φτάσουμε σε μία νίκη που εμείς την κάναμε εύκολη. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το αποτέλεσμα, γιατί μετά από τις δύο ήττες που κάναμε, πήραμε μία νίκη με πολλά γκολ. Κι αυτό θα μας βοηθήσει για να ανέβει κι άλλο η ψυχολογία μας πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Ο Βραζιλιάνος σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την «πράσινη» φανέλα κι όπως τόνισε «…είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήθελα πάρα πολύ μέσα μου να σημειώσω το πρώτο γκολ με τον Παναθηναϊκό. Ηταν το πρώτο και το ήθελα πολύ…», ενώ εξήγησε και τι συνέβη στη φάση του πέναλτι που κέρδισε το «τριφύλλι» στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

«Ήταν προαποφασισμένο πως θα το εκτελούσε ο Καρλίτος. Προπονήθηκα πολύ καλά (σ.σ. στα πέναλτι) και είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου κι αυτοπεποίθηση, για να βάλω το γκολ. Κι ο Καρλίτος με υποστήριξε ακόμη περισσότερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης