Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί απόψε (21:30, NovaSports 2) στο ΟΑΚΑ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Οι «πράσινοι», μετά την καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την ΑΕΚ, φιλοδοξούν να… ρίξουν κι άλλο «αλάτι στις πληγές» που άνοιξε στους «ασπρόμαυρους» η εντός έδρας ήττα τους από τον Ολυμπιακό με 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης για το συγκεκριμένο ματς επέλεξε την ίδια ακριβώς 20άδα, που παρέταξε στο ντέρμπι με την «Ένωση», αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Πούγγουρα (αισθάνεται καλύτερα με το πρόβλημα που έχει στον προσαγωγό, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος), Περέα και Μπεκ.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» απαρτίζεται από τους: Διούδη, Χριστογεώργο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Νούνες, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Αγιούμπ, Κουρμπέλη, Νάγκι, Ανουάρ, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή.

Στον αντίποδα ο «δικέφαλος» του Βορρά, ο οποίος πλέον καλείται να παλέψει για τη δεύτερη θέση, καθώς η απόστασή του με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό δύσκολα καλύπτεται, πλέον έχει να διαχειριστεί και την απώλεια του Μίσιτς, που τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω προβλήματος στην βουβωνική χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «εκλεκτοί» του Φερέιρα για αυτό το παιχνίδι είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Ακπόμ και Τζόλης.

Ενδεχόμενη απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, η οποία την Κυριακή (19.15, NovaSports 2) θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με στόχο τη νίκη, ώστε να πάρει προβάδισμα στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ θα πέσει το βράδυ της Κυριακής (21.30, NovaSports 1) στο «Καραϊσκάκη», όπου ο Ολυμπιακός, ο οποίος οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο, θα υποδεχτεί τον φιλόδοξο Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Σάββατο 13 Ιουνίου

21:30 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (NovaSports 2)

Κυριακή 14 Ιουνίου

19:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – ΑΕΚ (NovaSports 2)

21:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης (NovaSports 1)

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. Ολυμπιακός 69 54-9

2. ΠΑΟΚ 52 50-24 (4)

3. ΑΕΚ 52 43-23 (1)

4. Παναθηναϊκός 45 36-24

5. Άρης 37 41-33

6. ΟΦΗ 34 36-38

—————————————————–

*** Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 7 βαθμών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης