Από εκεί που δεν τον… χωρούσε ο τόπος στην Αμβέρσα και περίμενε πώς και πώς η Αντβέρπ να ανάψει το «πράσινο φως», ώστε να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό, ο Λαμκέλ Ζε έκανε στροφή 180 μοιρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καμερουνέζος εξτρέμ απολογήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την συμπεριφορά του τις τελευταίες μέρες, με αποκορύφωμα την κίνησή του να πάει στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου με φανέλα της Άντερλεχτ, ενώ έθεσε εαυτόν στη διάθεση του νέου προπονητή των Βέλγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια μόνο… τυχαία δεν ήταν η αλλαγή πλεύσης που έκανε το βράδυ της Τρίτης (5/1) ο παίκτης.

Κι αυτό γιατί η πλευρά του Καμερουνέζου εξτρέμ, προφανώς ενημερώθηκε ήδη πως δεν θα απασχολεί άλλο μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό.

Απόφαση που ήρθε με… άνωθεν εντολή, ήτοι απ’ την πλευρά της ιδιοκτησίας των «πράσινων», που κατανόησε πως θα ήταν τεράστιο ρίσκο να προχωρήσει η μεταγραφή ενός παίκτη με επιβεβαιωμένη προβληματική συμπεριφορά, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλα «θέματα» στα αποδυτήρια της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικά ο Λαμκέλ Ζε ανέφερε στο μήνυμά του: «Θέλω να εξηγήσω κάποια πράγματα για όσα έγιναν.

Απολογούμαι τόσο στο κλαμπ όσο και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι είναι φανταστικοί και πάντα ήταν στο πλευρό μου. Αντέδρασα έτσι, επειδή έχω πολλά στο μυαλό μου, όπως μία μεταγραφή.

Δεν είναι εύκολο για μένα. Παραμένω στη διάθεση του κλαμπ. Αν ο νέος προπονητής με θέλει, θα είμαι εκεί. Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα στο γήπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης