Ο Παναθηναϊκός υπό προϋποθέσεις θα κινηθεί για την απόκτηση εξτρέμ και στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Σιμάο Σαμπρόσα, αλλά και του Αλεχάνδρο Αλφάρο. Η περίπτωση του εξτρέμ σχετίζεται άμεσα με τον Μεντί Αμπέντ, αφού οι «πράσινοι» πάρουν τον Αλγερινό από τη Νιούκαστλ θα δαπανήσουν το ποσό των 300.000 ευρώ για την αγορά του, ενώ θα πρέπει να καλύψουν και το συμβόλαιό του.

Αν τελικά ο Αμπέντ δεν μετακομίσει στο «τριφύλλι» τότε οι Σαμπρόσα και Αλφάρο θα εξεταστούν πιο… ζεστά. Ο πρώτος είναι 34 ετών και υπήρξε συμπαίκτης του Τάκη Φύσσα στην Μπενφίκα, ενώ έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Μπεσίκτας κι Εσπανιόλ. Πέρσι είχε 36 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας έχει παίξει 85 και μετράει 22 γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλφάρο φέρεται να είναι πιο ψηλά στη λίστα αφού είναι μικρότερος σε ηλικία. Πρόκειται για 27χρονο Ισπανό εξτρέμ που παίζει κυρίως δεξιά, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο αριστερά, όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Αποφάσεις για τα μεταγραφικά ζητήματα των «πράσινων» αναμένεται να παρθούν μέσα στην ημέρα, αφού πριν το φιλικό με την Παναχαϊκή (21:00) οι Αλαφούζος, Αναστασίου, Φύσσας και Νταμπίζας θα έχουν σύσκεψη κορυφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης