Σε επαφές με τον Σιόβα ο Παναθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, 18:20
Σε επαφές με τον Σιόβα ο Παναθηναϊκός

Αν κι όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του μέχρι τον Ιανουάριο, με την απόκτηση των Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Παλάσιος στις τελευταίες ημέρες του θερινού «παραθύρου», οι «πράσινοι» κινούνται διακριτικά για ακόμη μία προσθήκη... έκπληξη, όντες σε συζητήσεις με την πλευρά του Δημήτρη Σιόβα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός (τα κλείνει την Πέμπτη, 16/09) που έμεινε ελεύθερος απ' την ισπανική Ουέσκα στις 31 Αυγούστου βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» του Παναθηναϊκού και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές ως προς τη διαπραγμάτευση των δύο πλευρών.

Ο Σιόβας έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους και, μολονότι ο Ολυμπιακός θα φάνταζε ως ο πρώτος πιθανός προορισμός, δεδομένου ότι έχει αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» από το 2012 έως το 2016, ετούτη τη στιγμή η προοπτική να γυρίσει στους Πειραιώτες μοιάζει πολύ πιο σύνθετη, για λόγους που έχουν να κάνουν και με το θέμα του Σεμέδο και τις εσωτερικές ισορροπίες στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ, στον οποίο έχει επίσης προταθεί ο πολύπειρος αμυντικός, δεν έδειξε να είναι πολύ «ζεστός», εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ασχολήθηκε με την περίπτωσή του ως μία ευκαιρία για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του.

Από τις αρχές του καλοκαιριού άλλωστε, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στόχευε σε έναν αριστεροπόδαρο στόπερ (όπως είναι ο Σιόβας), ο οποίος θα έχει την τεχνική και τη δυνατότητα να συμμετέχει στο σωστό «χτίσιμο» του παιχνιδιού από πίσω. Κι ο Σιόβας ταιριάζει «γάντι» σ' αυτό που αναζητούσε ο Σέρβος τεχνικός.

Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό παίζουν και τα δεδομένα προβλήματα που υπήρχαν στα μετόπισθεν απ' την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας με τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα (και με τον Κουρμπέλη), αλλά και το διάστημα που μπορεί να χρειαστεί για να επιστρέψει 100% έτοιμος ο Ολλανδός στόπερ μετά την επέμβαση στον αστράγαλό του τον περασμένο Μάιο.

Το ζήτημα είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του 33χρονου αμυντικού. Και οι επόμενες ώρες θα καταδείξουν εάν θα προχωρήσει μέχρι τέλους το όλο θέμα...

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, 18:22