Σε απόλυτο φιάσκο έχει εξελιχθεί η μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού, με τον Εσιέν να μην έχει καταφέρει ακόμα να παίξει σε επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ενώ και οι ενοχλήσεις δεν λένε  να υποχωρήσουν.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ασχολούνται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό με το ζήτημα του 32χρονου, κάνοντας αρκετές συζητήσεις για να δουν το πώς θα το αντιμετωπίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, «παίζει» και το ακραίο σενάριο να τεθεί και θέμα λύσης του συμβολαίου του. Στο «τριφύλλι» έχουν επενδύσει πολλά πάνω του και είναι αρκετά προβληματισμένοι με την περίπτωση του, ενώ φαίνεται να θορυβήθηκαν ιδιαίτερα μετά το τράβηγμα που υπέστη στους κοιλιακούς στις 20 Σεπτεμβρίου. Το γεγονός ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις έχει προκαλέσει ακόμη πιο έντονο προβληματισμό.

Την περασμένη Τετάρτη εξετάστηκε από τον υπεύθυνο του ιατρικού τιμ, Παναγιώτη Κουλουμέντα και δεν διαπιστώθηκε κάτι παραπάνω από αυτό που διεγνώσθη πριν 10 ημέρες μέσω της μαγνητικής. Έχει ένα ελαφρύ τράβηγμα στους κοιλιακούς (όχι στο σημείο που έκανε την χειρουργική επέμβαση).

Έτσι, οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του, καθώς, αν δεν υπάρξει ανατροπή της κατάστασης στο άμεσο μέλλον, το πιο πιθανόν είναι να δει την πόρτα της εξόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», μάλιστα, οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν ήδη… στείλει το μήνυμα στους μάνατζερ, καθώς θέλουν να είναι έτοιμοι τον Γενάρη και να κινηθούν, αν όντως χρειαστεί, με μεγάλη ταχύτητα, αφού ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Άλλωστε, η θέση του αμυντικού χαφ αποτελούσε μεγάλη προτεραιότητα, όμως μέσα στην σεζόν εξελίχθηκε εκ νέου σε «πληγή», με τον Κουτρουμπή – που είναι κεντρικός αμυντικός – να καλείται να την καλύψει.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης