Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και σφράγισε την συμμετοχή του στου «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού σκόραρε στο 7’ και το 42’, ενώ για την Παναχαϊκή μείωσε στο τέλος του αγώνα ο Στεργίδης.

Στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τους Τζίλας και Στεργίδη στο πρώτο τρίλεπτο, ενώ ο Παναθηναϊκός σκόραρε στην πρώτη καλή στιγμή που του παρουσιάστηκε. Στο 7ο λεπτό ο Κλωναρίδης ξεπέρασε τον Ασίγκμπα και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Λίγη ώρα αργοτερα, στο 15’ ο Μάρκους Μπεργκ αποχώρησε τραυματίας, ενώ οΠαναθηναϊκός προσπάθησε να σκοράρει ακόμα ένα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 33’ ο Πράνιτς έχασε μοναδική ευκαιρία, ενώ στο 42’ ο Κλωναρίδης, μετά από ωραία πάσα του Πράνιτς, από θέση πλάγια αριστερά, νίκησε τον Στρέζο για να γράψει το 2-0.

Για την Παναχαϊκή το γκολ ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Κάργας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, ενώ σκόρερ χρίστηκε ο Στεργίδης, ο οποίος την άλλαξε πορεία. Να σημειωιθεί ότι ο σκορερ ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ κακώς μέτρησε.

Κίτρινες: Τζίλας, Κάργας – Κουτρουμπής

Παναχαϊκή:
Στρέζος, Ασίγκμπα, Κάργας, Χίσα, Στεργίδης, Πινδώνης (46’ Ντελέκος) (56’ λ.τ Τρίγκας), Μιγκέλ Πέδρο Φερέιρα (83’ Μητρόπουλος), Σιατραβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζής, Τζίλας

Παναθηναϊκός:
Κοτσόλης, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μαρινάκης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης (67’ Αμπέντ), Κλωναρίδης (82’ Λάμπρου), Μπεργκ (16’ λ.τ Καρέλης)

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:

Παναθηναϊκός 6 5-1
Λεβαδειακός 3 2-3
Παναχαϊκή 1 2-3
Κέρκυρα 1 1-3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης