Tην παραμονή του στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο προανήγγειλε ο Ντάνιελ Πράνιτς μιλώντας σε Κροάτες δημοσιογράφους, αφού, όπως επισήμανε, πρόθεσή του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Ο άσος του «τριφυλλιού» κάνει τις διακοπές του στο Όσιγεκ και βρέθηκε στην προπόνηση της ομώνυμης ομάδας, όπου «πολιορκήθηκε» από εκπροσώπους του Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί λοιπόν ερωτηθείς για το ποδοσφαιρικό του μέλλον επισήμανε: «Έχω άδεια για άλλες δέκα ημέρες και μετά θα ενταχθώ στην προετοιμασία της ομάδας.

Θα αρχίσω προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό στις 2 Ιουλίου και γνωρίζω ότι έχουμε ενισχυθεί, γιατί, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό, ενώ, μας περιμένουν και τα προκριματικά του Champions League. Αλλά, δεν ανησυχώ για τη θέση μου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Έχω συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν και σκοπεύω να το εξαντλήσω έως το τέλος του».

Καταλήγοντας ο Πράνιτς επισήμανε: «Η ηλικία δεν είναι ο λόγος για να σταματήσεις, αλλά, το αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκεσαι. Στην Εθνική ομάδα θα ήθελα να σταματήσω μετά από μία τέταρτη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση. Ήμουν σε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω κάτι περισσότερο και το “αντίο” μου στην Εθνική ομάδα θα έρθει μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Αυτή τη συμφωνία έχω κάνει με τον προπονητή, Νίκο Κόβατς. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης