Του Ανδρέα Αθανασούλη

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Πιέρ Ντρεοσί και να του δώσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, η γαλλική «L’ Equipe» έχρισε τον Γάλλο ήδη μέλος της «πράσινης» ομάδας και το… πάρτι στα σχόλια δεν άργησε να ξεκινήσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γάλλοι φίλαθλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την είδηση της μετακίνησης του Ντρεοσί στο «τριφύλλι», με τους περισσότερους να αναφέρονται στον 61χρονο με σαρκαστικό, αλλά και υποτιμητικό τρόπο προειδοποιώντας τον Παναθηναϊκό πως κάνει τη λάθος κίνηση.

Ενδεικτικά οι Γάλλοι αναφέρουν στα σχόλιά τους:

«Πρόκειται προφανώς για πλάκα. Δεν θα κάτσει εκεί για πολύ καιρό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλό κουράγιο, Παναθηναϊκέ».

«Α! Συμφωνώ απολύτως. Και εγώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνω πρωθυπουργός».

«Είναι όπως στην πολιτική. Αρκεί να ξέρεις τα κατάλληλα πρόσωπα και μπορείς να κάνεις τα πάντα».

«Κουράγιο στους οπαδούς και στον σύλλογο».

Κάπου εκεί σταματάει και το ενδιαφέρον των φιλάθλων από τη Γαλλία και πλέον η… μπάλα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», που τα τελευταία χρόνια έχουν πληρώσει ακριβά τις λάθος επιλογές τόσο στο έμψυχο δυναμικό, όσο και στο πόστο του προπονητή και των επικεφαλής, προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι και να επιστρέψουν στις διεκδικήσεις των τίτλων.

Αν τελικά η προειδοποίηση από τη Γαλλία αποδειχθεί σωστή και ο Παναθηναϊκός την αγνοήσει, τότε το «τριφύλλι» θα πέσει σε νέο κύκλο εσωστρέφειας και θα χάσει περισσότερο πολύτιμο χρόνο…

Όλα βέβαια θα αποδειχθούν στο χορτάρι…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης