Ο Μάρκους Μπεργκ στάθηκε άτυχος στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού στη φετινή Super League, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά απέναντι στον Λεβαδειακό και θα απουσιάσει για τους επόμενους 2,5 με 3 μήνες από την αγωνιστική δράση.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη με τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος χειρουργήθηκε επιτυχώς το μεσημέρι της Δευτέρας, οι «πράσινοι», όπως αποφασίστηκε στην πρωινή σύσκεψη που έγινε στην ΠΑΕ, θα στραφούν στην αναζήτηση ενός επιθετικού για να αναπληρώσει το κενό του Μπεργκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την γραμμή κρούσης της ομάδας υπάρχει βέβαια και ο Μπερίσα, ο οποίος θα αγωνιστεί φέτος στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, ωστόσο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου επιθυμεί την απόκτηση ακόμη ενός στράικερ, ο οποίος δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα στην ομάδα.
 
Οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών και φέρεται να έχουν στα υπ’όψιν τους τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας στράικερ, ο οποίος είχε αγωνιστεί και παλιότερα στον Παναθηναϊκό, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το «διαζύγιο» του από τον Ατρόμητο και σύμφωνα με πληροφορίες το όνομά του φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι.

Πάντως οι φίλαθλοι της ομάδας δεν βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής του Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό καθώς δεν έχει ξεχαστεί ο πανηγυρισμός του στο προ διετίας ματς του Πανθρακικού με τους «πράσινους».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης