Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι κυκλοφόρησαν μέσω Internet καθώς και στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με bonus 2 ευρώ έκπτωση και πάλι για όποιον τα πάρει μέσω Viva.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ειναι από σήμερα το πρωί τα εισιτήρια του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, Παναθηναϊκός– ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί στις 29/09 στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:00 (προμηθευτείτε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας πατώντας εδώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10€ έως 60€ από τα εκδοτήρια του Παναθηναϊκού και από 8€ έως 58€ μέσω internet και των VIVA Spots. Οι τιμές ανά θύρα είναι:

– Θύρα 3, 15: 8 ευρώ μέσω Internet, 10 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Θύρες 5, 13: 13 ευρώ μέσω Internet, 15 ευρώ από τα εκδοτήρια.
– Θύρες 7, 11Α: 18 ευρώ από το Internet, 20 ευρώ από τα εκδοτήρια.
– Θύρα 9: 23 ευρώ από το Internet, 25 ευρώ από τα εκδοτήρια.
– Θύρα 29: 38 ευρώ από το Internet, 40 ευρώ από τα εκδοτήρια.
– Ρ1: 58 ευρώ από το Internet, 60 ευρώ από τα εκδοτήρια.

Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στις θύρες 5Γ και 13Γ. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίζουν στα εκδοτήρια πιστοποιητικό ΑΜΕΑ.

Βάσει νόμου απαραίτητος για την έκδοση εισιτηρίου είναι ο ΑΜΚΑ. Χωρίς ΑΜΚΑ ουδείς δύναται να αγοράσει εισιτήριο.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ήδιπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο info@paotickets.gr».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης