Στην Αθήνα αναμένεται τα ξημερώματα της Τρίτης για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Αλφάρο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων».

Ο Ισπανός άσος έλυσε τη Δευτέρα το συμβόλαιό με τη Μαγιόρκα και μετά τα μεσάνυχτα θα αφιχθεί (γύρω στις 1.30) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος εξτρέμ θα ταξιδέψει για την Ελλάδα, μέσω Βαρκελώνης και το πρωί της Τρίτης αναμένεται να βρεθεί στο Κορωπί, όπου θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ θα υποβληθεί και στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ακολούθως θα μεταβεί στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, όπου θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλφάρο θα δηλωθεί κανονικά και στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Μίντιλαντ και μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι  και στην αποστολή για το πρώτο ματς στη Δανία, δεδομένου ότι έκανε κανονικά προετοιμασία με τη Μαγιόρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαγιόρκα για το «διαζύγιο» με τον Αλφάρο:

«Η Μαγιόρκα και ο Αλεχάντρο Αλφάρο συμφώνησαν να λύσουν το συμβόλαιο του Ανδαλουσιανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος από αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης