Την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής επικράτησαν 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη με γκολ που σημείωσε στο 20’ ο Ζαχίντ.

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες το σημείωσε με εκπληκτικό τρόπο ο Ζαχίντ στο 20′, που ήταν και το πρώτο του με την πράσινη φανέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο Περέα ξεκίνησε για πρώτη φορά στη βασική ομάδα. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχαν δύο δοκάρια.

Αρχικά στο 45′ με τον Ινσούα κι εν συνεχεία στο 47′ με τον Μπουζούκη. Ο Πανιώνιος πίεσε στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και με -2 βαθμούς παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-1 (Novasports 2)

Γκολ: 20′ Ζαχίντ

 

 

Κίτρινες κάρτες: Μανιάτης, Μαξίμοβιτς, Άρτσε – Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης

Κόκκινες κάρτες:

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας (84′ Παπανικολάου), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Άρτσε (66′ Μιλόγεβιτς), Μανιάτης (57′ Καμαρά), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης, Αραμπούλι.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (88′ Χατζηθεοδωρίδης), Ζαχίντ, Μολό (71′ Μπεκ), Περέα (67′ Κολοβός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης