Ενα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 10χρονο φίλο του Παναθηναϊκού προκάλεσε σοκ για λίγα λεπτά στην εξέδρα της Ριζούπολης το Σάββατο στη Ριζούπολη, κατά τη διάρκεια του αγώνα του «τριφυλλιού» με τη Ξάνθη. 



Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «πράσινων» Γιάννη Λεβάκου, φυσιοθεραπευτών της ομάδας, αλλά και φιλάθλων, όλα πήγαν καλά και ο μικρός φίλος του Παναθηναϊκού, που συνοδευόταν από τον πατέρα του, επέστρεψε σώος και αβλαβής στο σπίτι του, έχοντας μάλιστα και δώρο τη φανέλα του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τί ακριβώς συνέβη; ο μικρός παρακολουθούσε το ματς στις χαμηλές σειρές της εξέδρας ανάμεσα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και το σημαιάκι του κόρνερ, αλλά επειδή δυσκολευόταν να παρακολουθήσει καθαρά τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε να βάλει το κεφάλι του ανάμεσα από τα κάγκελα και στο δεύτερο ημίχρονο τα κατάφερε. 

Κάποια στιγμή, λίγο μετά το 60ο λεπτό του ματς, ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι το κεφάλι του είχε σφηνώσει ανάμεσα στα κάγκελα και δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί με τίποτα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 10χρονος φυσιολογικά πανικοβλήθηκε, ενώ ο πατέρας του, αφού τον έλουσε κρύος ιδρώτας, κινητοποιήθηκε αμέσως ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια. 

Αμεσα, τόσο ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Γιάννης Λεβάκος, όσο και ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Σπανέας και ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Παπαδημητρίου, έσπευσαν στο συμβάν και έδωσαν τη λύση.

Ο μικρός ήταν γενναίος! Κράτησε τη ψυχραιμία του, άκουσε τις συμβουλές των ιατρών για τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει και σε συνδυασμό με το τράβηγμα στα δύο κάγκελα από τους φυσιοθεραπευτές και τους φιλάθλους που ήταν κοντά, κατάφερε και απεγκλωβίστηκε μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά. 

Κοντά στο συμβάν ήταν και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που είχε γίνει αλλαγή λίγο νωρίτερα εξαιτίας της θλάσης που υπέστη και αμέσως έδειξε ενδιαφέρον να μάθει τι έχει συμβεί. 

Αφού ενημερώθηκε, πήγε στον μικρό και του έδωσε τη φανέλα του λέγοντας: «όπως τραυματίστηκες εσύ, έτσι τραυματίστηκα κι εγώ. Αυτά συμβαίνουν, μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε καλά»… 

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης