Παναθηναϊκός: Το περιεχόμενο της επιστολής του Αλαφούζου στον Δώνη!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020, 18:11
Παναθηναϊκός: Το περιεχόμενο της επιστολής του Αλαφούζου στον Δώνη!

Μέσω επιστολής ενημερώθηκε ο Γιώργος Δώνης το βράδυ της Πέμπτης από τον Γιάννη Αλαφούζο για την πρόθεση του τελευταίου να τερματιστεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό στο τέλος των πλέι οφ της Super League.

Η συγκεκριμένη επιστολή παραδόθηκε στην οικία του Έλληνα τεχνικού από τον προσωπικό οδηγό του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ, ο οποίος ενημέρωσε τον 50χρονο προπονητή ότι επιθυμεί οι δύο πλευρές να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά το πέρας του μίνι πρωταθλήματος.

Το Σάββατο το sdna.gr αποκάλυψε το περιεχόμενο της επιστολής του Αλαφούζου στον Δώνη.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σάιτ σε αυτήν αναφέρονταν τα εξής:

«Αγαπητέ Γιώργο, 

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην πορεία και τη στήριξη της ομάδας στην τελευταία διετία. 

Θεωρώ δεδομένο ότι γνωρίζεις πως εκτιμώ τη δουλειά και το προπονητικό σου έργο. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που σου εμπιστεύτηκα τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη για την ΠΑΕ περίοδο.

Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν μια σειρά παρεξηγήσεων και παρανοήσεων οι οποίες δυστυχώς δημοσιοποιήθηκαν και δημιούργησαν συνθήκες κακής επικοινωνίας μεταξύ μας.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες. Αυτά όμως συνετέλεσαν ώστε να διαρραγεί η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης. 

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου να μην συνεχίσουμε την επαγγελματική μας σχέση. 

Είμαι στη διάθεση σου να τα πούμε κι από κοντά αλλά προτίμησα να σου στείλω αυτή την επιστολή για να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις και τις προθέσεις μου πριν την οποιαδήποτε συνάντηση ή επικοινωνία μας. 

Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού. 

Με τιμή 
Γιάννης Αλαφούζος». 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020, 18:23