Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μεταγραφής του Ισπανού Καρλίτος στον Παναθηναϊκό, με τον 29χρονο επιθετικό να αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα (Δευτέρα 27/1).

Μία μεταγραφική κίνηση που θα γίνει τώρα από την πλευρά του Παναθηναϊκού, αλλά θα έχει καλοκαιρινό… ορίζοντα, καθώς ο πολύπειρος φορ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», το οποίο ωστόσο θα έχει ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καρλίτος έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Αλ Ουάχντα το απόγευμα της Κυριακής (26/1) των Η.Α.Ε. -λαμβάνοντας μία μικρή αποζημίωση- κι αναμένεται στην Αθήνα στις 17:50 της Δευτέρας (27/1) με πτήση από τη Μαδρίτη.

Τον Ισπανό θα συνοδεύει ο εκπρόσωπός του, με τους δύο άνδρες να μεταβαίνουν αμέσως στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από το νέο συμβόλαιό του.

Οι απολαβές του 29χρονου επιθετικού θα είναι περίπου 440.000 ευρώ το χρόνο (περίπου 1,3 εκατ. ευρώ για την τριετία), χωρίς τα μπόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καρλίτος, εφόσον περάσει και τα ιατρικά τεστ και υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους «πράσινους», θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης», ωστόσο δικαίωμα συμμετοχής θα αποκτήσει από το καλοκαίρι κι έπειτα. Κι αυτό διότι, από τη στιγμή που ξεκίνησε τη σεζόν στη Λέγκια Βαρσοβίας και συνέχισε (από τον Σεπτέμβρη και μετά) στην Αλ Ουάχντα, δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα την εφετινή περίοδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης