Ένα ποσό που θα προσεγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ θα βάλει στο ταμείο του ο Παναθηναϊκός, εφόσον προχωρήσει μέχρι τέλους τα επόμενα 24ωρα η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα.

Το πρωί της Παρασκευής (15/1), ο Πιέρ Ντρεοσί είχε απευθείας συζητήσεις με τις «κεφαλές» της διοίκησης της ιταλικής ομάδας, συμφωνώντας προφορικά στο ποσό των 200.000 ευρώ ως ποσό μεταγραφής, συν άλλες 290.000 ευρώ που αφορούν το ποσοστό που δικαιούται ο Παναθηναϊκός από τα τροφεία εκπαίδευσης του 19χρονου μπακ (δικαιούται ένα σημαντικό ποσό και η πρώτη ομάδα του, ο Κιθαιρών Καπαρελίου της Βοιωτίας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει εγγυήσεις από την ιταλική ομάδα, για την πληρωμή των 200.000 ευρώ, αλλά και τραπεζικές εγγυήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πληρωθούν σε δόσεις τα τροφεία, προκειμένου να δώσει το τελικό «ΟΚ» για τη μεταγραφή.

Με τη συγκεκριμένη ομάδα, άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν «καεί» στο παρελθόν στο μετακίνηση του Νίνη, καθώς δεν κατέβαλε ποτέ τα τροφεία των 475.000 ευρώ. Με αποτέλεσμα όταν «πτώχευσε» η Πάρμα και συστάθηκε σε νέα εταιρία, να «σβηστεί» και το χρέος που υπήρχε απ’ τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ποσό που διεκδικεί από τον Μάρτιο του 2020, ο Παναθηναϊκός έχοντας προσφύγει στο CAS (αναμένεται η απόφαση μέσα στις επόμενες εβδομάδες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης