Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Φεντερίκο Μακέντα στην αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει της αυριανής (23/9, 19:00) αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ιταλός επιθετικός έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας και είναι πολύ πιθανόν να κάνει απέναντι στους Βοιωτούς το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι», έστω και ως αλλαγή.

Στον αντίποδα, ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν θα έχει ούτε αυτή τη φορά στη διάθεσή του τον Μουνιέ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά και τον Τζανδάρη.
Ο Έλληνας μέσος έχει μία φλεγμονή στο αριστερό γόνατο και ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή και φυσιοθεραπείες, ενώ για μερικές ημέρες θα προπονείται παράλληλα με ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Δώνης, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, συμπεριλήφθηκαν οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης