«Κλείδωσε» και τυπικά η μεταγραφή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Τρίτης (31/08). Ο 30χρονος γκολκίπερ ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Έμπολι πως έφτασε σε συμφωνία με τους «πράσινους» για την παραχώρησή του με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Μπρινιόλι θα μείνει ελεύθερος εντός των επόμενων ωρών από τον ιταλικό σύλλογο και την Τετάρτη (01/09), δίχως πίεση χρόνου (απ’ τη στιγμή που θα υπάγεται στο καθεστώς των «ελεύθερων» παικτών), θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (31/08) η Έμπολι στην επίσημη ιστοσελίδα της. «Η Έμπολι ανακοινώνει πως έφτασε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την οριστική παραχώρηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή της Αλμπέρτο Μπρινιόλι».

Πλέον όλο το βάρος πέφτει στη μεταγραφή του Σεμπαστιάν Παλάσιος, με τους «πράσινους» να αναμένουν μέσα στις επόμενες ώρες (πριν τα μεσάνυχτα) τα τελικά έγγραφα από τις Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 29χρονο Αργεντινό εξτρέμ.

Τέλος, οι Λούκας Βιγιαφάνιες ενημερώθηκαν το πρωί της Τρίτης (31/08) από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για το χρηματικό πρόστιμο που θα κληθούν να πληρώσουν μετά το προ ημερών επεισόδιό τους στην προπόνηση. Ο Βιγιαφάνιες θα πληρώσει πάνω από 50.000 ευρώ, στο μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί σε παίκτη του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Χατζηγιοβάνης θα πληρώσει 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης