Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (20/07) ο Ντάνι Πογιάτος, προκειμένου να αναλάβει κι επίσημα την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός τεχνικός θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» στο Κορωπί, προκειμένου να ξεναγηθεί από τον Τσάβι Ρόκα στις εγκαταστάσεις που θα αποτελέσουν τη «βάση» του για την επόμενη διετία, ενώ στη συνέχεια θα διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από το νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό που θα έχει διετή διάρκεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσημη παρουσίασή του απ’ την «πράσινη» ΠΑΕ αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12:00 της Τετάρτης (22/07) στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθουν στην Αθήνα και οι τρεις συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». Πρόκειται για έναν άμεσο βοηθό, έναν γυμναστή κι έναν προπονητή τερματοφυλάκων.

Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη

Εν τω μεταξύ, παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί και τυπικά από το πρωί της Δευτέρας (20/07) ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του, με την «πράσινη» ΠΑΕ να τους ευχαριστεί σε ανακοίνωσή για την παρουσία τους στην ομάδα την τελευταία διετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη. Ευχαριστούμε τον κ. Δώνη και το επιτελείο του για την προσφορά τους στην ομάδα την τελευταία διετία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους».

Ο Δώνης και οι συνεργάτες του, είχαν υπογράψει εδώ και περίπου δέκα μέρες το «διαζύγιο» με την «πράσινη» διοίκηση κι από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής (19/07) στο ματς με τον ΟΦΗ, «ενεργοποιήθηκαν» οι λύσεις των συμβολαίων τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης