Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Γιώργου Δώνη εν όψει του αγώνα με την ΑΕΛ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το ευχάριστο νέο για τον προπονητή του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Δευτέρας ήταν η συμμετοχή του Φεντερίκο Μακέντα στο πρόγραμμα. Ο Ιταλός στράικερ έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στη μέση του κι έτσι η συμμετοχή του στην αποστολή του εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τους Θεσσαλούς (27/10) θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο βαθμός ετοιμότητάς του θα φανεί εντός της εβδομάδας κι εφόσον κρίνει ο Δώνης ότι είναι 100% έτοιμος, τότε δεν αποκλείεται να του δώσει ακόμη και φανέλα βασικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είναι με τους «κιτρινισμένους», Γιόχανσον και Ινσούα. Ο πρώτος συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο χθεσινό (20/10) παιχνίδι με τον Ατρόμητο και με δεδομένη την απουσία του δεύτερου από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ, θα εκτίσει την ποινή του σε κάποιο από τα επόμενα 4 ματς των «πρασίνων». Λογικά αυτά δεν θα είναι τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οπότε το πιο πιθανό είναι ο Σουηδός δεξιός μπακ να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ δεν θα παίξει με την ΑΕΛ λόγω τιμωρίας, ωστόσο, έχει φτάσει τις 6 κάρτες και κινδυνεύει να χάσει άλλα δύο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης